Jobb jobb jobb

Hej hopp alla!
Jag sommarjobbar just nu med Mini5Dagars som är ett litet 5dagars arrangerat av Tyr ungdommar. Mitt ansvar är att se till att allt som har att göra med datorerna fungerar. Som tur är har jag någon som säger åt mig vad jag ska göra! Men det är lite häftigt att se hur allt hänger ihop bakom skärmarna!
Etapp 1 är avklarad och allt gick bra så nu hoppas vi på att de restrerande 4 etapperna går lika bra!
Håll tummarna!
Sara

Jennys dag idag!

I dag är det ingen vanlig dag, nej för det är Jennys födelsedag
HURRA HURRA HURRA!
Nu får du gå på 6e etappen, köra bil till alla orienteringstävlingar (bara den där lilla körkortsdetaljen ;) ), köpa ipren på Ica och skraplotter på Coop.
Hoppas din födelsedag är toppen och full av tårta, kramar och presenter!
GRATTIS!!
Kramar Sara

Long time no see

Hej, nu var det ett tag sen jag skrev någonting, kan bero på att min kameras minneskort bestämde sig för att dö så alla fina bilder och filmer jag tagit i Mora under MYC försvann.

POFF!

Då blev jag lite ledsen...

Men annars var det roligt i Mora, det var kul att träffa alla härliga människor och sen så var det jättetrevligt i skogen, det var fin terräng, kontrollerna satt där jag ville och mitt stackars  knä kändes helt okej.

 

Mycket lyckad helg

Sara


Grönt är väll an fint

Yeeesss, då var man hemma i Kårtäkt igen, efter några härliga dagar i Mora. Torsdagens långdistans bjöd på massa godsaker, helt otrolig tallhed, perfekta löpförhållanden och långa fysiskt utmanande banor. I stigarna låg det ungefär 1 dm sand och därför var oftast det röda sträcket det snabbaste vägvalet. Jag gjorde säsongens bästa långdistans, och trots att jag tappade två minuter på bägge långsträckorna är jag rätt nöjd. Var oerhört skönt att känna flytet och att kontrollerna oftast satt där jag ville. Lite surt var det att bli slagen utav Malin L med 2 sekunder, men det är sådant som går att uthärda när det ändå känns okej.
Vilodagen blev väll en rätt lugn vilodag kan man säga. Jag och ingo gjorde bara det vi riktigt kände för. Fika på kaffestugan, prova kläder och gick mysiga promenader. Dessutom hann jag med ett lätt träningspass för att skaka ur mina stumma ben. Helt klart det som gjorde susen att jag sedan kände mig superstark på medeldistansen där torsdagens flyt fortfarande hängde i. Till första kontrollen var jag gryyym. Den bara liksom satt där jag ville! Sen skulle de absolut ha alla kontroller i de få grönområdena som fanns på kartan. Orientering i grönområden är min helt klart största svaghet. Snett och vint går jag och osäker känner jag mig varenda himla meter. Är därför fruktansvärt nöjd över att bara tappa två minuter på täten. I mål kom jag och var helt överlycklig. Två topp tioplaceringar senare känner jag mig extremt lättad, jag kan ju orientera.. Måste bara tro det själv!
Idag fortsätter orienteringen fast i Falun. Men innan dess måste jag plugga körkortsteori. Nämligen bara 18 dagar kvar tills jag fyller nu!!!! :D:D
jenny

Mora, vi är på gee

Nu laddar vi inför mora i alla hem. Jag har långt ifrån packat klart men jag känner att till mora kommer jag, med eller utan alla nödvändiga saker i väskan. Tyvärr har jag packat 5 linnen men inte kompassen? Va hände där liksom...
Mora ger massor med minnen. Hoppas lägga på många härliga nya efter helgen!
Jenny

Packning på g

packar packar packar inför helgens bravader!
Sprang coopers test (2,4 km) på gympan idag utan att få ont.
Det känns bra nu folket!
Hoppas ni är lika glad som jag
Sara

RSS 2.0