10-mila

Hej hopp hoppas alla kan springa 10-mila i morgon, vore ju så trist att missa det... Vilket jag kanske gör, har inte bestämt mig än. Ska ut och test-springa snart och se hur det känns. Så ni får hålla utkik efter mig i morgon och ser ni mig inte så ligger jag hemma och är (avund)sjuk. Här får ni iaf en packlista som vanligt:

o      Tights

o      Tävlingströjan

o      Överdrag

o      (Super)

o      Sportbh

o      Tränings strumpor

o      Buff

o      Kompass

o      Defenitionshållare

o      SI-pinne

o      Tejp

o      Säkerhetsnålar

o      Underkläder

o      Strumpor

o      Jeans

o      Långkallingar

o      Tjocktröja

o      Linne/T-shirt

o      Långärmad

o      Fleece

o      Mössa

o      Vantar

o      Jacka

o      Sovsäck

o      Liggunderlag

o      Regnkläder

o      Extra plastpåse

o      Extra varma strumpor

o      Tandborste

o      Smink + borttagning

o      Deodorant

o      Tvål, schampo, balsam  

o      Borste, kam

o      Tandkräm

o      Stövlar

o      OL-skor

o      Foppatofflor

o      Mobil

o      Pengar

o      Kamera

o      GLATT HUMÖR!!

LYCKA TILL I MORGON!!
Spring fort
Orientera rätt
Stämpla rätt

Ha det bra

Sara


sätt att bli frisk!



Bästa sättet att bli frisk!!

För att bli gladare kan man dessutom titta på dessa filmer från MYC 2009..

http://www.youtube.com/user/ifkmoraok#p/a/93B52B77B8087A00/1/UXEf2EfP1mE

Väldigt roligt!

sjuk

10-mila är i farozonen för mig..
Snörvlar och har ont i halsen..

Usch vill verkligen inte bli sjuk till 10-mila, man känner ju att man sviker laget då och dessutom skulle det här blivit första året jag stannade kvar hela natten.

Fast jag håller tummarna, kanske kanske hinner jag bli frisk, för än sålänge är jag inte uppe i den här mängden medicin iaf:

hehe

Får väl köra Jennys special, Trocadero och vitlök (Y)

Sara

...

Jag lider med dig Jenny, gjorde nästan samma sak på skol-sm. Var ikappsprungen med 14 minuter till tvåan och sen gick det bara sämre.
Var stolt över att du tog dig runt i stället :)
Tagga vidare mot 10-mila och lämna det negativa bakom dig.


Har inget vettigt att säga förutom att jag hoppas att alla blir friska och hela till 10-mila.
SES DÄR!!

Sara


Skam för sporten..

Jag är nog en skam för orienteringen. Eller jag var i alla fall det i helgen. Det var verkligen vääldigt sorgligt att se den största bommen jag gjorde igår. Världens värsta pararell fel! Nu ska ni få se gott folk vad som en liten dalkulla som jag kan lyckas med..



Jaa i början av sträckan gick det helt okej. Jag hade liksom koll på vad jag var. Men det var efter dubbelbäcken som jag blev lite osäker. Detta lurade jag i mig själv bara var överflödigt vatten som samlats på dumma ställen. Sedan måste jag ha lagt kartan åt fel håll. Jag kom fram till rätt höjd som jag bara skulle följa var planen. (där jag trodde att jag var är den blå linjen och där jag var är den rosa)Jag följde bara höjden tills den vek av till väster. Där på sidan fanns branterna som de skulle och upp på höjden till det gula. Tyckte att höjden låg så konstigt. Den var liksom inte åt rätt håll. När jag väl insåg vad jag höll på med ville jag bara ge upp.

Men eftersom jag har lovat mig själv att inte bryta ett enda lopp under 2010 så fortsatte jag. Utan större framgång. Bommade nästan lika mycket på slutet men den bommen vågar jag knappt visa..

Nu vet ni vad jag gjorde i söndags. Hoppas att ingen behövde utstå detta som jag behövde klara mig igenom.

Krya dig Sara<3 skador är jobbiga men det är bara att kämpa vidare!

/Jenny


Usch på denna dag!!

Ni vet hur det är, men vaknar, supertaggad inför tävlingen! Man åker dit och är lika supertaggad. Supertagget övergår i superfokus (förhoppningsvis) någon gång på väg till start.

Så var det för mig idag, men sen tog det stopp.
Hälsenan/vaden gjorde så ont att jag visste varken in eller ut.
Det var bara att vända tillbaka till TC.
Folk tittade kanske fundersamt på en när man kommer gående i fel riktning tävlingsklädd och med kompassen i högsta hugg. Det kändes inte som att det var läge att börja:
-Jag är skadad
-Hälsenan gör ont
-Asså jag är inte dum i huvudet, jag vet att det här är vägen till TC och inte till start
Så folket fick undra bäst dom ville.
GRATTIS till alla ni som vann, superbra jobbat :)


Så nu hoppas jag verkligen verkligen att det här går över så jag kan få springa 10-mila!! Håller alla tummar som finns.

Sara


Sm och Tävlingspremiär

Alltså jag insåg just värsta grejen, jag har dansuppvisning nästan hela SM-helgen så troligtvis kommer jag tvingas springa omkring och hjälpa till scensminkad dvs lösögonfransar, rött läppstft RUBBET. Jaja, folk måste ju få sig ett gott skratt också eller hur?



Tävlingspremiär idag

Ganska nöjd med mitt lopp, inga stora bommar så ni behöver inte se kartan...
Dock så hade vi en REJÄL uppförsbacke till ettan och när jag väl kom dit så darrade jag i hela kroppen och det kändes som jag sprungit 4 km inte 400 meter, vad kan det bero på?
Att jag inte sprungit, bara cyklat i en månad?
Att jag kanske är på väg att bli sjuk?
Eller, ve och fasa, att jag är otränad?

Jaja, den som springer får se.

Nöjd med den fiiiiina fleecefilten som jag fick, hög mysfaktor på den asså<3

Sara


Bergslagträffen

Årets andra tävlingshelg är avklarad. Jag måste säga att det ändå gick åt rätt håll. Eller nej, det gick ju faktist åt fel håll rätt många gånger även idag tyvärr..



Jag måste bara dela två utav mina tabbar med er alltså. 1 gick helt okej. Var några sekunder efter men ingen katastrof. Sedan kära vänner när man ska ta sig till kontroll två så är det ganska enkelt att se ett inte så tokigt vägval. Jaa den smarta skulle självklart bara springa på gränsstigen som ligger norr om krontrollen och som på ett enkelt och smärtfritt sätt skulle leda även den klantige rätt till kontrollen. Men som ni kan utläsa utav min fantastiska paintfix inser ni nog att om den klantige kan klara av att hitta rätt stig så kan ju då inte jag det. Helt galet! Jag tror att jag glömde bort prylen i handen som kallas för kompass. Jag sprang ut helt fel ifrån kontrollen. Efter den tänkte jag att nu skulle jag verkligen inte bomma en meter till.¨Som ni ser gick det inte speciellt lyckat. Jag gjorde exakt samma sak ännu en gång och struntade blankt i hur kompassen pekade. Det som dock var värre denna kontroll var att jag klättrade över det himmla berget som dessutom var fullt med snö!( Jag kunde ju ha sluppit åsen men va sjutton, träning har väll ingen dött av elr?) Sen gick det bättre. Fast eftersom det gick (bra svenska) bättre så hade min fart i skogen dempats rätt rejält vill jag lova. Jag tappade liksom lusten.

När jag kom i mål blev jag ändå rätt överraskad att jag till och med låg 2 bara 50 s efter Lisa Lindgren. Lite synd att efter sådana bommar inte vara mer efter men om någon annan än jag ska vinna så tycker jag att det är hon som ska det! Underbar tjej..

Hörni ha de gott och dra ut i skogen och njut nu när säsongen har dragit igång!

/Jenny
'


Idre<3



Men allvarligt! Hur underbart hade vi det egentligen i Idre! Om man fick välja en vecka att uppleva igen skulle jag nog välja den. Jag har aldrig tränat så bra, skratta så mycket eller ätit så mycket mat(godis)!
Sara, du ska i alla fall vara glad att du har ett härligt riksläger kvar! Jag och Johan har typ försökt femtioelva tusen gånger att komma på ett sätt att ta oss upp till rikslägret i år. Men allvarligt skojjat ser det galet mörkt ut för oss stackare. Men vi får ju åka till tjeckien istället vilket nog kan bli helt okej det med. Men det är ju inte samma sak som rikslägret tyvärr.

Att det går i Sälen i år är katastrof! Sälen är inte hälften så mysigt som Idre. Men ni kommer ha det underbart ändå!

Till helgen valde jag bort att åka till stigtomtakaveln för att istället tävla på hemmaplan i västmanland.(nästan hemmaplan i alla fall x)) Jag känner att efter förra helgens katastroflopp måste jag komma in i det bättre. Om det går så här dåligt bara 3 veckor före SM så är det lika bra att springa så många lopp som möjligt för att få in flytet. Jag längtar ihjäl mig efter SMhelgen! Då får jag äntligen åka ner till sköna Karlstad!!

/jenny


Rikslägret

Nu är det bara typ 2 månader kvar till mitt allra sista riksläger. Lite sorgligt faktiskt, gillar rikslägret väldigt mycket, det har allt liksom:

Disco
Kul träningar
Härligt folk


I år ska vi ju tydligen dra till Sälen istället för Idre och det känns väl sådär, man är ju van vid Idre liksom. Men det blir säkert bra.
Såg att Thierry Gueorgiou ska hålla föredrag, kanske ska jag imponera på man med mina franska kunskaper? Eller med tanke på att jag inte ens kan säga "orienterare" på franska ska jag kanske låta bli...

Sara

Premiären är avklarad

Jag har nu kommit hem och landat efter den första OLhelgen. Å jag säger då det. Otroligt skönt att vara igång. Att få springa på barmark, träffa alla kompisar och bara få känna stämningen vid arenan var så skönt! Det var väldigt mycket som var sig likt kände jag. Samma lag som oftast vinner alla kavlar, samma människor som vinner ungsomsklasserna och samma människor som står för att använda sig utav anmälningsavgiften så lång tid som möjligt. 

Det sista syftade jag på mig xD Snacka om en dålig start jag fick! Jag som oftast orkar springa i hyffsad fart orkade knappt springa hela banan utan fick typ gå visa bitar. Om man dessutom bommar så mycket som jag gjorde så hamnar man fruktansvärt långt ner på resultatlistan. Idag var det kolmårdskaveln på förmiddagen och jag bommade typ 15-20 min på första kontrollen. Efter det så tappade jag suget rätt mycket. Men det var bara att fortsätta. Efter att ha tappat 20-30 min (efter fler småbommar) så växlade jag ut till sistasträckan. Rebecka som skulle springa den stog då i en ganska tom växlingsfålla vill jag säga...

Trots att jag är besviken så har det ändå varit kul. Klubben är härlig och vi har fått några nya ledare som är superförstående och väldigt mysiga! Känns riktigt bra att säsongen äntligen dragit igång vill jag lova!

Nu börjar det hörni!

Jenny


Lördag

Nu sitter några av mina kompisar nere i Göteborg och vänta på att få tävla och andra är i Kolmården.
Själv sitter jag hemma och käkar godis men är också supertaggad. Jag som inte ens ska springa...
Kanske kan jag telepatera mitt taggande till alla ni som ska springa? Det är ju värt ett försök iaf..

Ville bara säga hur avundsjuk jag är på er.
 
Springa DalaDubbeln är något jag gärna skulle göra nu. Fast då skulle ju säsongen vara slut och det vill jag ju inte att den ska vara... Hursomhelst LYCKA TILL ALLA!!

Sara

Ville bara..

..önska alla som ska tävla i helgen ett stort LYCKA TILL!
Spring fort och rätt!

Sara

Vi har alla varit här..

Vad är typiskt för en orienterare att göra före en helg. Joo att springa runt omkring i huset för att leta reda på allt som ska med ut på tävlings och tränigsresor. Speciellt förvirrande är det när man ska ut på första tävlingshelgen för säsongen. Då så har man ställt undan allt över vintern och plötsligt måste man hitta dem under damm, smuts och ett ton av väskor!(så såg det iaf ut på kårtäkt 21) Tack och Lov för Saras packlistor i alla fall. Dem ska hon ha stoooor credit för! Det är dessutom helt ofattbart att man ska få ner allt i min lilla friidrottsväska när det som ska i den lätt täcker mitt golv. Nu vet ni vad jag ska göra den närmaste stunden..

Planen för helgen är att först ta oss till mina gamla hemtrakter och köra svartnatta. Det var tydligen en staffett för 2 pers så jag ska alltså bara inte tappa bort mig själv i den mörka läskiga skogen, utan jag ska dessutom dra ner stackars Lisa i fallet. Jag får dåligt samvete bara att tänka på det! Sedan så är det kolmårdsdubbeln lör-sön med medeldistans och kavel. Nu gäller det att peppa, taggad och vara äckligt disiplinerad!



Nu är det dags.... TÄVLINGSPREMIÄR!!:D

/Jenny


Packlista

Här kommer packlistan. Sen får du fylla i hur många du ska ha av varje Jenny, för det blir enklast så. LYCKA TILL!!!

o      Tights

o      Korta tights

o      Tävlingströjan

o      Vindstället

o      Superställ

o      Sportbh

o      Svarta strumpor

o      Buff

o      Kompass

o      Defenitionshållare

o      SI-pinne

o      Tejp

o      Säkerhetsnålar

o      Underkläder

o      Strumpor

o      Jeans

o      Tjocktröja

o      Linne/T-shirt

o      Långärmad

o      Fleese

o      Mössa

o      Vantar

o      Jacka

o      Sovsäck

o      Liggunderlag

o      Regnkläder

o      Extra plastpåse

o      Extra varma strumpor

o      Tandborste

o      Smink + borttagning

o      Deodorant

o      Tvål, schampo, balsam  

o      Borste, kam

o      Tandkräm

o      Joggingskor

o      Stövlar

o      OL-skor

o      Foppatofflor

o      Mobil

o      Pengar

o      GLATT HUMÖR!!

Sara


Ont,ont

Var hos en homeopat igår för andra gången...
Han försökte få ordning på mina vader med ryggknäck och en massa nålar..

Skum känsla ska jag säga er! Hoppas bara han kan "laga" mig så jag kan springa snart igen!!
Tur att man kan cykla, för hade jag inte fått träna hade det inte blivit bra alltså. Jag är hyperaktiv nog som det är.. Hehe

Sara

Göteborg here I come!

Till helgen blir det att dra söderut mot Gbg och springa lite där. Vill säga om min hälsena slutar göra så j*vla ont..

Klart du ska få en packlista Jenny, måste bara veta hur många dagar du ska vara borta+antal tävlingar så fixar jag det.

Visst blev den "nya" bloggen fin?? Creed till Jenny!!

Sara

En vecka

En vecka alla! Sen smäller det! På torsdag kväll kan vi förhoppningsvis få se en av Saras berömda packlistor!(jag överlever verkligen inte utan dem!) Då är det dags för mig att göra premiären på Kolmårdsnatten!!

Nu peppar vi alla!!

Test

Test

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0