de som jag behöver










En sönderstressad kropp behöver sol, värme och orientering!

Jenny


17 år

HAHA nu är båda vi två bloggare sjutton år. Är dock glad över att det bara är 5 månader och 6 dagar kvar tills jag fyller 18. (ni ska inte tro att jag räknar.. ;)) Ska inte skrämmas men att vara 17 är supertråkigt!! Iaf i Falun, hoppas det är lite roligare i Karlstad. Strunt samma

GRATTIS MIN KÄRE VACKRE BLOGGVÄN

Jag kom ihåg det och ringde till och med mitt i tjejkvällen! Blev så glad av att höra massa igenkända röster så bara de kan man ju leva på i en vecka. Hur ska det då bli att träffa er?

Jag var och tävlade i friidrott denna helg. Är därför trött som bara den men rätt glad ändå. Loppen gick under rådande situation helt okej. Utan sömn och tillräckligt med mat i magen går det knappt att prestera men faktum är att inomhusperset på 800 i alla fall blev slaget. Viktigt! Kom dessutom 4 på 1500, ännu en lite jobbig fjärdeplats till min friidrottarsamling som genom åren blivet galet stor. Var faktist rätt skoj att vara på friidrott. De vanligaste rutinerna som den superstora ryggsäcken, leriga ol-skorna, och hårda skolsalegolv var utbytt mot rullväska, minimal tävlingsdress, mina älskade spikes och scandic hotel. Frukosten var dessutom helt underbar. Ja ni fattar att det var lyx.

Men ändå saknade jag leran, de kalla åkrarna och stämningen. Det är något speciellt med orienteringen som knappast en helg på scandic kan erbjuda.

Ska ta mig tid och packa upp väskan nu, där är det exakt likadant i båda idrotterna. Alltid lika jobbigt att packa upp!

/Jenny


Tjenare

Såg att vi nådde en peak på hela 8 läsare igår, detta gillas!!
Min födelsedag har hittills varit jättemysig med den första timmen tillbringad med lite folk från klassen och några från estet-musik linjen och sen så fick jag sång och paket på morgonen.
Sen kommer Ludvig och fikar god tårta och ikväll ska jag träffa tjejkompisar :)
Hoppas ni också har en bra dag :)
Sara

Sista dagen som 16åring

Idag är det sista dagen som 16åring och hittills har jag lärt mig:
*Lösa Rubiks kub HELT själv
Säga (på franska):
*Hora
*Slampa
*Fis
*Bordell
*Knulla(på två olika sätt)
Mycket lärorik dag än så länge, nu ska jag plugga om färgkanaler och pixlar CIAO
Sara

Kaffe

Sitter i skolan och jobbar på ett fucking jävla kaffepaket!!
Det ska vara inlämnat nästa torsdag och låt oss bara säga att min grupp inte är klar.
Varför är det så jobbigt och tråkigt att jobba i grupp i skolan med så otroligt kul att vara i grupp när man ska springa stafett??
Kanske är det för att när man springer stafett vill alla uppnå samma sak...
Hm, nu ska jag sluta filosofera och göra ett prov om Word och Excel, jippie
Sara

Halkigt

Bestämde mig för att springa hem från klubbstugan igår.
Så iklädd mina Nike pegasus med gummisula ger jag mig ut på ett elljusspår som är typ lika halkig som en skridsko-is, men det gick bra och jag tog mig hem oskadd!
Jippie
Sara

Skola

Hej!
Tänkte skriva att jag tränade för andra gången igår :D
I <3 endorfiner
Så där, nu har jag sagt det.
Nu är skolan igång igen...
Tufft med 3 prov och en redovisning första veckan, ibland funderar jag på vad jag läser för linje egentligen, men sen kommer jag till skolan och möts av alla mysiga datanördar och känner mig hemma och på rätt ställe liksom, typ samma känsla som i en blöt husvagn på ett lerigt gärde i juli.
Visar en bild på en uppgift vi gjorde för någon månad sen i digitalt skapande så ni får se lite vad jag pysslar med på dagarna. Och ja, jag vet, texten på är töntig men det är ju jag med så jag kände att det passade.
Ha det så bra
Sara

Oj oj oj

I lördags tränade jag!
För första gången sen i oktober...
Och vet ni var?
Det var asjobbigt!
Men det är skönt att vara igång!
Tack och hej
Sara

Lite minnen



Ett sprint sm som jag nog aldrig kommer glömma. Ett par guldiga tights som visade sig ge ett silver(det sitter i tightsen!!) En kontroll som spökade i mitt huvud under heeela resten av året, kodsiffra 37 sänkan i den lilla lilla höjden som kunde krossa ett självförtroende. En underbar eftermiddag med de vackraste vänner som kunde förvandla mitt livs jobbigaste tavla till massa timmar med skratt och skoj. Det var guld värt<3



Mysiga helger ute i sveriges alla skogar. En riktig minnesvärd var helgen i alfta med dusterna mellan Frida sandberg och mig samt alla underbara dalamänniskor som får mig att kämpa vidare med orienteringen varenda år. Riktigt minnesvärda dagar.



J-campen med massa nya roliga vänner och riktigt bra träningar. Helt övertygad att orienteringstänket utvecklades. Tyvärr satte lite läskiga skavsår stop för en rolig medeldistans i dimma. Lite trist men humöret var på topp hela veckan ändå!



Oringen. Dåliga lopp men som vanligt räddas det av underbara vänner<3 Minns dalarnas seger i milkostaffeten, en solig varm vilodag, vollyboll på en fotbollsplan och skratt som fortfarande ringer i öronen.



SkolSM med pojkvännsletande till Sara, en godkänd långdistans och alldeles för lite sömn!





Daladubbeln med en stafettseger, underbara skidbabes och massa annat mysigt!

En utvärdering skulle kunna säga att prestationsåret inte var det bästa med undantag för vissa guldglimtar.. Nu ska jag säga hejj till våra middagsgäster.

Jenny


RSS 2.0