Morr

fräs
Varför hittar jag ingenting om 6e etappen??
Strydans på O-RingenTorget, jo tjena det vill jag INTE vara med på tack!
Sara

Det ser lite mörkt ut just nu...

...jag mår fortfarande inte bra och nu är det bara 4 korta dagar är det den första etappen :S
Men jag tänker inte sitta och deppa i husvagnen för det, nej nej, kan jag inte springa får jag jogga och kan jag inte jogga får jag powerwalka och kan jag inte powerwalka så får jag gå! Värre än så är det faktiskt inte!
Jag sitter och letar info så att jag är helt förberedd när vi anländer till Mohed.
Vi bor på område D, mitt i smeten!
Syns snart mina kära vänner
Sara

Oringen

SNART äre daags.. Jag håller på att packa för imorn börjar jag resan norrut. Jag själv ska göra en roadtrip till ockelbo imorgon och sen blir jag kvar där tills oringen, så därför måste allt vara klart. Tänkte nog träna i oringenterrängen på fredag, sista kartpasset inför veckan av veckorna! Jag längtar fett mycket.. få bo på samma områden som alla saknade vänner! Nu kör vi..
jenny

Sveriges drygaste terräng

Som låg i Norge.. Ja för där var jag och sprang i söndags. Besökte värmland över helgen för att delta i morikuliens tvådagars. Första dagen gick rätt ok om man jämför med många andra lopp denna vår. Visst bommade jag endel men inte mer än de andra. På söndagen gjorde jag dock några riktigt fina bommar och blev 10 minuter efter. Det hjälpte inte att det var en meter ljung överallt plus att marken var så sjukt vattenfylld, vilket gjorde att hela skogen var en myr! Fy tusan vad drygt det var.. trodde på allvar ett tag att jag inte skulle överleva. Det gjorde jag och tur var nog det, med tanke på att jag igår tog körkort!
Oringen närmar sig, och min form är inte helt hundra asså.. hoppas på en förbättring snart!
Jenny

Hej och hå

Hej!
Jag är sjuk, har varit sjuk hela sommarlovet, inte tillräckligt för att jag ska bli typ sängliggande men jag har vita prickar i halsen (ÄCKLIGT!!!) och det tyder på halsinfektion och då ska man inte träna. Jippie....

MEN DETTA HAR FÅTT MIG ATT OMPRIORITERA,
så årets mål med 5dagars är att jag ska komma i mål efter varje etapp och tänka "FAN VAD KUL DET VAR!!!" och inte "mja...ehm...det gick ju inte så fort och jag bommade och bla bla bla..."
För jag är trött på att tänka så. Jag (och förhoppningsvis alla andra) sysslar ju med orientering för att vi tycker det är KUL! Och visst när man är i toppform och hittar drömflytet är det ju förstås lite extra roligt. Men just nu är jag inte i närheten av vare sig toppform eller drömflyt men jag tänker inte ha tråkigt för det, det finns väl inget som säger att man inte kan ha roligt mellan skärmarna utan toppform och drömflyt...?
Hej då så länge!
Sara

RSS 2.0