Nu taggar jag om

Hej Alla!
Efter en otroligt tung höst är jag nu tillbaka. Tappade suget efter stafettSM vill jag lova. Fyyy sjutton vad en enda tävling kan dra ner självförtroendet och få en att inte vilja hålla på med idrotten man egentligen älskar. Men för att bli bäst måste man klara av motgångar, nu har jag tränat på att klara det för flera år fram över.

Nu slutar vi snacka motgångar och tänker frammåt! Imorgon är det bara en dag kvar tills vi åker till Stockholm och jag är fettPEPP! Gu vad det ska bli roligt att träffa alla igen. Har saknat er såå<3



Syster min var med till j-cuperna i helgen med våran älskade systemkamera. Bilden är från sprinten som jag är supernöjd efter!! Tyvärr tabbade jag 20-30 sekunder samanlagt på sista delen av banan men man blir galet trött av sprint och huvudet orkade inte hänga med riktigt hela banan. Resultatet räckte dock till en sjätteplats och gav viktiga poäng som gav mig en plats i junior-cupsfinalen. Topp placering är att glömma men vaddå, första junioråret är till för att lära. Ser fram emot nästa år då Sara, Sofie och massa andra blir juniorer och får vara med på j-cuperna!!

/Jenny


U-10

I vår minibuss som vi åkte i till u10 fick man inte röka i: Tror jag...
Sara

4 dagar...

...kvar till skol-sm!! Hoppas ni är taggade för det är jag, just nu hoppas jag bara på att jag kan få bli helt frisk och springa iaf sprinten.
Sara

HAHA

På 5-dagars i år så startade samma kille, en minut före eller samtidigt eller en minut efter mig, HELA VECKAN!! Detta är ju ganska ovanligt, så jag började liksom störa mig på hur otroligt seriös han var. Själv värmde man bara upp lite  och typ stretchade i en halvminut men han körde stegringslopp, stretchade muskler jag inte visst man kunde stretcha och hade såna där coola glasögon à la Petter Northug.
Sen slår jag upp den nya skogssport och oops, han vann visst USM...
Sara

Helg

nu så blir det helg och tyvärr inga tävlingar, jag vilar mig i form med antibiotika!
Sara

Steptember...

...är en sorglig månad, iaf för mig. Jag har hunnit med hela 2 (!!!) träningspass. Yeayh! Någon mer än jag som tror att min form kmr vara på topp till skol-sm??
Det suger att vara sjuk..
Sara

Hej igen

Oj oj oj vad dålig jag varit på att blogga!!
Skyller ifrån mig på att jag har börjat gymnasiet och har behövt liksom landa där men nu har jag landat klart så blir det bloggning igen :D
Kan ju börja med att berätta något tråkigt, jag har varit sjuk i snart tre veckor och nu ska jag käka antibiotika i 10 dagar, tjohoo!
Men något roligt är att jag och Sofie har bestämt vad vi ska ha på oss på daladubbeln och det ni, det blir grejer ;)
bild från ett annat daladubbeln
Sara

Lång SM Karlstad



Känner att man ser så pigg och snygg ut när man sprungit låndistans...

Jenny

Hemma i Falun

Kom hem igår strax innan elva helt slutkörd efter tredagars tävlande och samanlagt 19 timmar i bil. Efter kvalet som jag så fint uppdaterade er om, lyckades jag inte ladda om för fem öre. Tankar på helt andra saker och ett sviktande självförtroende gav mig en 26 plats i A-finalen, något som jag i efterhand ser som ganska positivt. Medel visste jag långt innan inte var min grej och att jag ens kom till final, ja bara det kändes som en bonus.

Stafett däremot som brukar vara min grej, och som var det enda fram till varvningen då jag låg 4a, tog en alldeles för drastisk vändning då jag hade 17,5 minut till nästa kontroll. Den näst sämsta hade 8,5... det säger endel hörni. Ursinnig, besviken och bortgjord sprang jag i mål och växlade till min stackars andrasträcka som fick springa ut själv med endast fyra lag bakom sig. Jag tyckte så synd om mitt lag asså... Detta är skälet till varför man ska välja individuella idrotter!

Så nu är jag alltså hemma. Med sämre självförtroende än någonsin. Längtar till Skol-Sm, Daladubbeln och boråshelgen då jag kan rikta in mig på att ha kul och inte själva tävlandet.

Jag fick lite bilder(Helena hade tagit typ bara på mig.. eller jag är ju lite av en linslus) Så ni kan nog få se nåt av de sen..

/Jenny

Kvalet klaart

Överlevde kvalet, bommade knappa tre minuter och var 4,5 min efter Tove.A, speciellt deppig är jag i alla fall inte. Kom sexa i kvalet och är med det klar för final! Känns riktigt fint mina vänner. Jag har faktist bilder, eller Helena D har dem(Fredrik Es mamma) men jag ska försöka sno åt mig dem innan söndagens avfärd hemmåt. Jag och Lisa ligger just nu i våran lilla stuga här på campingen. Vi har dragit på elementet på högsta grader så man kan snart säga att vi bor i en bastu. Men efter vädret som är här i Umeå kan jag looova er att vi är värda en bastu. Hela dagen har solen varit framme men tack vare massa kalla vindar letar sig tempraturen knappt över 10 gradersstrecket. Brrrr

Ligger nu och laddar för resturangbesök samt finalen imorgon. Vi höres!

Jenny

Mot UMÄ

Klockan 12 är det avfärd. 7 timmars lång resa väntar.. Måste erkänna att det känns halvkul både resan och resans mål. Om jag var negativ i detta läge skulle jag kunna säga att denna resa känns otroligt onödig eftersom jag inte gillar medeldistans och inte känner mig ett dugg peppad på stafetten. Men nu är inte jag speciellt negativ av mig, jag ska åka upp och göra mitt livs bästa medeldistanslopp samt stafett. Resan tänker jag överleva med en bok, mp3 som inte är speciellt laddad och en ny beställning på en halsduk som måste göras. Det kommer bli kaaaanon!

/Jenny

Framtiden

Tjabba tjena hallå!
Konsulterade min almanacka (btw varför säger man almEnacke men man stavar amlAnacka???) idag.
I septemper väntar en massa olika DM, känns lite kul sådär, vinsten från förra staffet-DM vore ju inte helt fel att återuppleva alltså...
Men sen i oktober drar det igång på riktigt :D
25-manna
DalaDubbeln
Skol-sm
Säger jag bara!!!
Hoppas hoppas jag hinner bli hel i mitt lår tills dess!
Sprang faktiskt lite på gympan i dag, typ en km och det gjorde inte ont, framsteg kallar vi detta!
Bjuder på denna härliga bild från U10
Allas vår hare jagad av en massa snabbfotade tjejer
*
Sara

RSS 2.0