Styrketräning

Idag börjar jag tio i tre pga av att vissa lektioner inte börjar för än nästa vecka, ganska skönt ska jag säga er efter som det innebar sovmorgon för mig!
Jag har även gott om tid att träna och plugga innan skolan.
Så nu sitter jag i mina träningskläder och med mitt träningsprogram framför mig.
Jag borde göra armhävningar just nu...
Så ja... önska mig lycka till!
Sara

Ansvar

Igår fick jag vara med och arrangera en ungdomstävling tillsammans med Tyrs ungdomskommitté. Jag hade ansvaret för den administrativa delen dvs lägga upp tävligen på Eventor, ladda ner den i OLA och se till att allt fungerade.
Jag tyckte att det gick bra med anmälan och alla förberedelser.
Sedan kom den första löparen i mål på tiden -703,48 minuter.
Oops...
Efter en massa krångel och panik så löste sig problemet med lite hjälp.
Det är ju roligt att få ansvar på det här viset för man lär sig väldigt mycket :)
Hoppas ni har en bra dag
Sara

Projektarbete

Nu har jag här i falun börjat i skolan igen. Projektarbetet ligger i planeringsfasen och min idé är att arrangera ett orienteringsläger. Älskar att jag tar med mig den underbara idrotten ännu mer till skolan. Förhoppningsvis blir det riktigt kul! Får väll uppdatera lite längre fram om hur de går för mig. Tanken är att lägret ska vara för dem som är 11-14 år, denna grupp är absolut störst i faluområdet, så jag satsar på dem och hoppas på intresse!
Jenny

oj vad vi bomma

Nu har jag nyss kommit hem från j-cuper i Gnesta. Och om de som sprang i frankrike bommade, vill jag lova att vi också gjorde det. Allihopa! Det var riktigt svårt och emellanåt riktigt hemsk orientering! Ja fy tusan vad jag och sofie var arga efter första dagen.. det blev dock lite bättre idag. Inte om man kikar placeringsmässigt för min del men det var liksom lite roligare. Känns skönt att min nolla är bortsprängd och att jag tagit j-cup poäng bägge dagarna. Arbetsro. Dessutom fick jag ytterligare lite mer sug för att träna mer! Känns superskoj..
Imorgon börjar skolan - blandade känslor till det, dock tycker jag att det känns skönt att komma igång! Nu kör vi ett år till i Falun, sen drar jag nån annanstans.
/Jenny

Oj vad dom bommar

Jag tittade på livesändingen av damernas VMstaffett och oj vad dom bommade.
Man såg dom små färgade plupparna springa runt på det vita papperet (arrangörerna ville inte sända kartan pga att löpare då kunde få fördelar genom att se kartan innan deras start) och tänkte "neej, neeej! Du ska höger, höööööger!".
Men detta gjorde ju att det blev en riktigt rolig tävling att följa, att man visste att allt kunde hända! Är det inte det som kännetecknar orientering på något vis?
Att man vet aldrig vem som vinner förens dom korsar mållinjen!
Och sedan slutade ju det hela mycket roligt med ett fint brons!
Grattis till er!!
Sara

Jag är på gång!!

Jag känner det! Frisk och kry och nu börjar det på riktigt!
Hösten som ska vara bara rehab och uppbyggnad! Inga dumma saker som gör mig skadad eller sjuk för jag känner mig liksom klar med det.
Jag har sprungit 2 gånger den här veckan och det känns bra, bara sjukt otränad men det är ingen fara med det.
Idag blir det cykling!
Sara

Mitt U-10 mila

Hej hopp kära vänner!
I år blir det inget U10 för mig. Jag är inte frisk för fem öre och när man måste ta en paus i trappan för att orka hela vägen upp, ja då ska man inte springa!
Men jag önskar alla ett STORT STORT LYCKA TILL!!
Och Jenny, se upp för min lillasyster som kommer jaga dig i hälarna på första sträckan ;)
Sara

Jennys oringen

Mitt oringen gick väll ändå hyffsat till en början. Sen sjönk jag som en liten sten.. Plockade dock 10 platser på femte etappen och slutade 45. Ändå ett litet framsteg från förra årets 63-plats. Det går ju åt rätt håll!
Årets oringen blev exakt lika bra som alla andra oringen! Höjdpunkter med många skratt, lite härligt strandhäng, tandborstsdejter i mängder och pratstunder med dem man annars aldrig hinner prata med! Jag älskar verkligen livet på oringen, bo så nära alla man är så längt ifrån i vanliga fall.. Önksar det var fler oringen per år. Typ ett på vintern, våren, hösten och ett på sommaren. Då skulle jag ha lättare att hålla motivationen! Men nu är det som de är och jag får börja blicka framåt.. U-10 härnäst och det är ju faktist mitt sista! Jag är lite sorgsen över det.. Men jag ska se till att detta blir den bästa gången! Första sträckan i förstalaget väntar, ni får passa er för kåres brudar i år! Spetsade med massa livsfarliga 95:or och dessutom en Tjeckisk Klara P. DEN NI
Vi ses söderut hörni!
Jenny

U-10 Mila...

...är i farozonen. Jag är inte frisk och om 3 dagar ska jag springa. Det är tänkt att jag ska springa första sträckan i andra laget, vilket är suuuupernervöst, jag har inte sprungit en första sträcka sen DalaDubbeln när jag var D11! Men om jag är sjuk måste min 4 år yngre syster springa den sträckan pga brist på juniorer och det är nästan ännu mer nervöst.

Sara

Mitt O-ringen

Med 5 veckors halsvirus och vila var ju förväntningarna inte på topp när jag gick mot starten på etapp 1. Men jag kände att det här, det ska bli roligt, jag hade saknat att hålla i en karta. Och terrängen såg spännande och rolig ut så jag tyckte att det skulle bli en trevlig stund i skogen. Klockan slår 12.26 och det är min tur att starta. Låt oss bara säga att orienteringen var toppenfenomenal medan löpningen var… tja jag sprang ju i nedförsbackarna i alla fall. Jag kände att jag inte var helt hundra frisk och jajamän, visst hade jag rätt, på vilodagen fick jag feber och var superförkyld resten av veckan. Det är inget jag rekommenderar!

Sara

RSS 2.0