Träningshelg

Tre riktigt härliga pass har jag gjort denna helg. Det allra bästa passet var förmiddagens underbara ländskidåkning uppe vid snösäkra vintjärn. En knapp mil blev det bara för sen sa kroppen ifrån helt, men den milen var helt underbar!
Tyvärr har jag jätteproblem med mina benhinnor för tillfället och har därför bara kunnat kört ett enda löppass den här veckan. Efter förra helgens lopp tror jag att benen inte har hunnit återhämtat sig. Jag var idiotisk som inte vant mina ben mer med spikskorna.. fruktansvärt orutinerat och klantigt! Tyvärr kan jag inte göra någonting åt det nu i efterhand, utan får bara acceptera och jobba för att inte anstränga benhinnorna. Vilar imorgon för att ge mig på lite intervaller på tisdag istället.
Utöver träningen håller skolan på att ta livet av mig. Har en projektredovisning, en projektrapport, en labbrapport, en geografiuppgift och en special idrottuppgift. Känns tyvärr som att jag kommer ha min livs första rest efter denna vecka.
j.e

Helg

Helg helg helg och sovmorgon, så underbart!
Visserligen borde jag plugga inför mardrömmsveckan, men jag tar en paus för stryketräning.
Igår var jag ute och sprang, det gick bättre än förväntat, jag har slarvad med mina knä-övningar men jag fick inte ont ändå, så jag är lycklig :)
Hoppas att alla ni också har en bra tredje advent!
Sara

Rehab-stretch

Hejsan alla!
Stavas stretch så där förresten?
strech..
stretsch
nej stretch  ser bäst ut...
Hur som helst så var jag hos Peppe igår med mina onda axlar.
Det såg bra ut sa han så han vågade ge mig lite rehab-stretch övningar.
Så nu slänger jag mig ner på marken så fort jag får chansen.
Ska bli mer ordentlig med styrka också, det är viktigt har jag fått lära mig...
Annars är det bra med mig, lätt sönderstressad för jag har 3 prov och 3 inlämningar nästa vecka, men jag planerar att låsa in mig på rummet på lördag och bara plugga plugga plugga
Och rehab-stretcha
Och stryketräna
Kram
Sara

dricker vatten

Tjenare, Håller just nu på att ladda upp inför säsongens första start på friidrottsbana. Tyvärr känner jag mig inte speciellt taggad men det lär komma snart. Trycker i mig mängder med vatten och ska snart trycka i mig lika stora mängder med mat. Korv och makaroner är bra mat inför ett lopp!
Har haft fruktansvärt ont i mina benhinnor den senaste veckan, har därför bara fått ett riktigt löppass vilket helt klart drar ner mina egna förväntningar och förhoppningar. Jag har inte än bestämt mig för om jag ska starta men jag ska i alla fall värma upp ordentligt och känna hur benen känns. En riktig uppvärmning kan lindra benhinnorna betydligt har jag lärt mig.
I veckan testade jag för första gången att köra intervaller på en crossfit. Å guuuush vad jag fick ont i armarna efter det.. Helt sjukt jue! Bra alternativ träning var det..
Jenny

Svalkar vinden?

Sitter och lyssnar på svenska björnstammen och njuter efter avslutat 1000 meter klädsim,
stolt tjej.
I kväll väntar dans, sjukt taggad på lite Alejandro, Gaga och pencil-turns!
Sara

RSS 2.0